Forbyggende skadeservice

Der er penge at spare

Det kan blive et dyr fornøjelse, hvis man ikke sørge for at gå ejendommen igennem løbende. Vi har specialiseret os i at håndtere forskellige typer skader, hvis uheldet skulle være ude. Dette inkluderer vand-, brand- og stormskader samt skader efter indbrud. Vores ekspertise rækker dog langt ud over disse typiske skadesområder, og vi kan træde til ved mange forskellige ulykker eller hændelser.

Vi ved, at skader typisk opstår uventet og uden varsel. Derfor er det vigtigt at reagere hurtigt og træffe de rigtige beslutninger. Uanset om der er tale om små eller store skader, er vi med dig hele vejen. Vores mål er altid det samme: At få de skadelidte tilbage til en normal hverdag så hurtigt som muligt – næsten som om skaden aldrig var sket.

Hvis uheldet er ude, står vi klar til at rykke ud med vores skadeservice og reducere skadernes omfang.

Vores service inkluderer blandt andet

  • Affugtning
  • Udpumpning af vand
  • Oprydning og grundrengøring
  • Desinficering af berørte områder
  • Nedrivning m.m.

I de senere år har der desværre været stor risiko for voldsomme regnskyl og oversvømmelser i Danmark, især i Københavns og Frederiksberg Kommune. Med vores dygtige servicemedarbejder kan I være trygge ved, at vi hurtigt kan træde til, når skaden er sket. Vi kan også rådgive jer om, hvordan I kan forebygge eventuelle skader.

Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for jer, så I kan sove trygt om natten – selv når det styrter ned!

Hvorfor vælge os:

Bred dækning af tjenester:
Vores omfattende liste af services betyder, at du kun behøver én leverandør til at håndtere alle dine ejendomsbehov. Dette sparer tid og besvær ved at skulle koordinere med flere forskellige virksomheder.

Dygtige og erfarne teams:
Med vores dygtige og erfarne teams kan du være sikker på, at dine ejendomme er i gode hænder. Vi leverer pålidelig service af høj kvalitet hver gang.

Pålidelighed og kvalitet:
Vi er kendt for vores pålidelighed og forpligtelse til at levere kvalitet i alt, hvad vi gør. Når du vælger os, kan du være sikker på, at dine ejendomme er i de bedste hænder.

Fleksible løsninger:
Vi tilpasser vores løsninger for at imødekomme dine specifikke behov og budget. Uanset om du har brug for regelmæssig vedligeholdelse, akut assistance eller skræddersyede servicepakker, er vi her for at hjælpe.

Varmemester til varmecentraler